Close

Op de bowlingbaan van Preston Palace sprong hij plotseling voor haar op de knieën. Of ze met hem wilde trouwen? Eigenlijk hoefde zo’n papiertje voor haar niet zo. Maar een romantisch aanzoek zomaar weigeren? Dat doe je niet snel. En dus gingen Ronald en Suzanne uit Almelo trouwen. Op hún manier: in gothic/neopunk-stijl, op vrijdag de dertiende.
Ik wilde meer weten over Ronald en Suzanne en zocht ze enkele dagen na de bruiloft op in hun Almelose flat. Daar bleek dat ze eerst vorig jaar al zouden trouwen, op vrijdag de 13e uiteraard. Maar er kwam iets tussen: Suzanne’s vader had een nieuw nier nodig. Ronald stelde die van hem beschikbaar. Liefde in hart en nieren.
Productiemedewerker Ronald en wijkverpleegkundige Suzanne gaan hun eigen gang, dat is hun levensverhaal. Niet doen wat anderen verwachten, maar hun eigen koers varen, al gaat dat laatste – geven ze eerlijk toe – met vallen en opstaan. Eigen kinderen passen niet in het plaatje. Hun acht neefjes wél. Ze zijn hun leasekinderen, zegt Ronald. ‘Als we ze zat zijn sturen we ze naar hun ouders voor groot onderhoud.’

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top